dimarts, 14 de maig del 2024

DIEDRE CENTRAL 190m. ED- (6a+obligat)-SOCOL DEL MONTROIG-CAMARASA

 

Cada cop que s’obre una nova via per les nostres terres lo galliner s’esvalota , fins al punt que hi pot haver espentes i raons per anar-hi els primers llampant.

Fins i tot en hi ha que es presenten amb mal de ventre per no perdre pistonada i també se sent allò de  “la repetireu si o si” i dit amb mala cara pels que no poden acudir a la primera tongada.

Aixxx lo galliner dels collons  ¡¡quina poca solta que el governa!!

Lo cas es que lo nostre PARCE s’ha atansat al sòcol del Montroig a deixar testimoni de la seva particular visió de l’ascalada , sempre cal saber que les vies del Lluis no son especialment dolcetes , sempre apreten i ens faran ascalar.

Tot i que no es de les mes exposades que ha parit , a rogles si que te un caire així com de mig cul apret.

També donar-li les gracies per que trafiqueja per un diedre que feia dies que el teníem agullat , però la nostra mandra feia que encara hi fos i ben verge esperant que algú amb mes ganes de pencar se’l treballes , ves per on ens ha fet la feina lo mes que majo Lluis.

Son cinc llargs de bona roca amb algun bloc sospitós per allí al mig però que no us representarà cap problema si ascaleu amb els ulls oberts.

Nosaltres dúiem Aliens , amics fins al C5 i tascons petits que no hem utilitzat , lo cinc o lo sis no us el deixeu , es pot passar però llavors amb una dosi de morro mes important.

El que de la via es a l’inici del cinquè , una entrada obligada de 6a+ on cal tenir traça per equipar amb cosa petita i en tensió , aquí anar amb el grau ben apamat serà imprescindible per poder arribar amb seguretat al pont de roca que marca l’inici del flanqueig , de no ser així podeu picar al terra de la feixa.

La via la trobareu poc equipada amb un pito i alguns ponts de roca escampats pel traçat.

Al tercer no li em sabut trobar el 6a , es d’entendre que obrir en solitari te el seu punt i a vegades encertar el grau es mes difícil , nosaltres el deixem en un V+.

Lo primer , lo quart i lo cinquè ben bonics , els altres dos ja mes normalets.

UNA BONA I BONICA VIA QUE US PORTARA BONES SENSACIONS D’ASCALADA CLASICA.

LO PRIMER

MES PRIMER

SEGON

LO DIEDRE CENTRAL

AL MARRO DE LA VIA

VISTA DEL CINQUE

SITUACIO

FOTOCIM 


RESSNYA ORIGINAL TUNEJADA

LO XIST



 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada