dimarts, 17 de maig del 2022

PA SUCAT AMB OLI 80mt. V - DIEDRAGONAL 90mt. 6a- ESTRETS D'ALOS DE BALAGUER-ALOS DE BALAGUER

 

Continuem amb la visita als estrets del Talos .

Tot i que lo Gerard ens avisa que sols hi ha ombra fins les 12 , cal sempre demostrar que som Galls i no variarem en res el nostre ritme de trobada , rucades , mes rucades , que si un misteri o que si no trobo les claus.... que voleu , no s’hi pot fer mes.

El cas es que ens plantem tota la collada , tard , i al final li fotem fins que lo Llorenç en recorda que ja som al Maig i a la padrina ja la pentinen.

Ascalaré avui amb la PAM , ni ella ni jo som pas coneguts per fer ni bones ni proutes fotos , es per això que lo reportatge fotogràfic serà el que serà , de fet serà una bona mostra del que va donar lo dia.

Primer li fotrem a la PA SUCAT AMB OLI , una vieta de bona roca amb un primer llarg llarg , de poc grau però prou bonic i a completar amb trastets al gust , després ve un preciós llarguet curt mes  verticalet sobre roca collonuda.

 Després farem la DIEDRAGONAL , un primer llarg llarg i ajagut , on els peus seran els que juguen mes la partida per la presencia de molsa i amb alguna assegurança fixa escampada , de bon i fàcil complement amb peces de ficar i treure , després be un segon de molt semblant sols que te una apretada vertical al mig que lo Gerard i lo Jesús coincideixen en el V+ i la Pam i jo coincidim en el 6a , suposo que aquí l’estatura i lo manolisme hi deu jugar una mica.

Del cim a esquerra resseguint les fites i en 10 minutets a peu via altre cop.

Dos boniques vies semis de poc grau ideals per començar a remenar-se amb els trastes.

I per sobre de tot dos molt bones vies pel respecte demostrat pels oberturistes cap a els habitants de la zona , ascales i en tot moment vas trobant tot el que hi havia abans de que la humanitat i passes , toca felicitar-los per aquest fet i esperar que aquesta sensibilitat s’escampi a tot hom.

AU  ¡¡I SI HI VOLEU ANAR NO FEU LO GALL I MATINEU COLLONS!! QUE NO COSTA PAS TANT



FENT DE PADRINS CONTROLANT LO CARRER I COMENTANT LA JUGADA

RESSENYES ORIGINALS

SITUACIO

FENT CARDIO

DESCANS DESPRES DE FER CARDIO

ARA TOQUEN UNS ESTIRAMENTS

FOTOCIM


LO XIST

 

4 comentaris: