dimecres, 20 de juny del 2018

PANIC TIMPANIC 6B OBLIGAT 250M.-NARIEDA NORD-ALT URGELL


Be canalla...ja ha acabat de ploure , les bromades han escampat i com era de preveure lo Llorenç era radera carregant forces i preparat per a fer la seva feina , hi a fe de mon que la sap fe be el carnús.

Em passat de dies mig de tremolera a forta calor....gon seu i després diran que lo canvi climàtic es de sucre....¡¡ i uns collons de mico!!.

Es per aquesta feta que decidim anar a l’ombreta de la Roca Narieda W , la via triada serà la PANIC TIMPANIC .

Aquesta via en quant sents que es una via pràcticament equipada i amb un grau obligat de 6B te’n fas una idea , però quant mires per la xarxa gent que la te feta la impressió ja comença a canviar , es una via que te el seu caràcter particular....

La via s’ha fet bastant el que fa que ara la roca estigui prou sanejada i en el seu conjunt va de bona a collonuda , sols te alguns trams on l’adherència li falla una mica i a cops te un tacte als peus així com de relliscós però sense arribar a ser un problema.

A les fotos pot semblar que es una selva però els llocs per on passa estan mes que nets.

El tema assegurances ja forma part del caràcter de l’ascensió , trobareu que entre elles hi ha aire o molt aire com a norma , també notareu que si sou de mida estàndard en alguns xapatges  us cagareu en la gent de la generació del PETISUIS  (sempre he dit que ens caldria un pam mes ) alguns xapatges també tenen l’al·licient de que millor no caure , ja que o tens un bon factor  i o la caiguda  llarga amb alguna amb possibilitats de picar . Les assegurances tant poden estar abans com després del pas i pensar que el 6b obligat esta garantit per poder arribar a algunes d’elles i si no es així....a l’agulla al fil i espavil....que la bona volada no te la treu ni deu.

Un cop matisat lo caràcter de la via , per que el personal no s’enganyi , us direm que es un bon viot sobre roca bona amb bones possibilitats de ficar allà on no n’hi ha ( això si sempre respectant les distancies que marca la tònica ) i lo mes collonut amb ombra fins cap allà les sis.

Bona part de la via es sobre placa amb dos bons diedres preciosos i alguna bavaresa per anar canviant de registre.

Es una via mantinguda en els voltants del 6a amb força passos per sobre , alguns mes obligats que altres.

Es lògica i vertical amb masses reunions semi penjades per al meu gust i el de la meua esquena , les reunions no tenen ferramenta per al ràpel , però amb possibilitats de fer-ho si l'hi deixeu.

El que vol dir que si teniu el 6b apamat i no depeneu de l’equipament a tall de LOVE CLIMBING es una via mes que recomanable que us garantirà la sensació d’ascalar.

AU MAJOS A GAUDIR QUE JA COMENÇA L’EPOCA D’OMBRA I LES REMULLADES “APRE LE GRIMPER”

 RESSENYA MANGADA A INTERNET
 COSETES DEL CESAR...MAJO ELL NO?
 ELS PRIMERS METRES JA T'EXPLIQUEN ON T'HAS FICAT
 ESCALADA FLOWER POWER
 PRECIOS , INTENS I NET  LLARG LO SEGON
 TRAM DE 7B O A0
 VERTICALITAT CONTINUADA
 PLAQUES AMB GRAU OBLIGAT
 ALGUN PRIMER BOLT AMB AMBIENT
 PAISATGE BRUTAL
 L'ULTIM BRUTAL PERO JA SENSE PILES
 ARRIBADA AL CIM
 FOTOTORRADORACIM
 RECORREGUT DEL LA VIA

LO XIST


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada