diumenge, 18 de juny del 2017

TITARRAES RUT 6A-A1 i VIDAL FARENY V+-LA PERA-CAMARASA

ARQUELEOESCALADA

A Camarasa podreu trobar un bon seguit de vies ben bones i el mes important a l’ombra.

En hi han que fa temps que resten del tot arraconades i que  ni els de per aquí hi van…que si ja les he fet… que si tenen poc grau…que si l’equipament es justet o vell …res , tot  excuses , a la nostra edat al cap de no gaire temps ja ni te’n recordes , es com tornar a  anar a vista. Molta boca i poc mes , estant amariconats i faltats de carinyo.

 Vosaltros no els hi feu cas que n’hi han que son prou boniques , poca aproximació , el bar ben a prop i si voleu un banyet en acabar pos al riu.

El que te això de bo es que segur no fareu cua i es ben fàcil que tingueu tota paret per vosaltres .

Avui anirem a la PERA que hi falta gent.

Començarem per la TITARRAES RUT una Via del Manel  dedicada al TITO ALSINET , un altre ben parit.

Trobareu poca ferramenta fixa pero de bon amanir amb un joc d’amics fins el dos i un joc de micros o tascons.

El primer una mica de tràmit amb la roca una mica així , pero el dos següents molt guapos i sobre bona roca , a equipar al gust on totes les peces entren fàcilment a caldo.

Els pitons de via estan una mica ronyosos però els podreu reforçar i segons com ni calen , a la mateixa bora hi podreu ficar material del modern a sac.

La primera reunió un espit a reforçar , la segona tres espits ben rovellats però si duieu el tres la podreu reforçar també.

En arribar a dalt no us enfileu al cim , la role es  tambe el rapel i es de dos parabolts, queda una mica amagada a l’esquerra i a baix.

El grau a la ressenya es el vell de la zona , per fer la conversió al grau amable actual pot ser hi haurieu d’afegir un plus.

Desprès li fotrem a la VIDAL-FARRENY  una altra joieta d’aquesta cordada Lleidatana , pràcticament des equipada però de fàcil amanir.

Per començar un diedre una mica trencadet als primers metres i despres a xalar per terreny vertical amb canto i moltes possibilitats de trateijar.

Farem la reunió a la segona role de la veïna TITARRAES .


El segon ja mes facilet i vigileu de no anar cap al cim , en arribar a terreny fàcil a esquerres a buscar els parabolts de reunió.


 RESSENYA CAL GALL

 PRIMERS METRES

 MAGNIFIC SEGON 

 AL HIPOTETIC 6B+

 LO TERCER TAMBE PRECIOS

 ARRENCADA DE LA VIDAL-FARRENY

 VERTIQUALITAT AMB CANTO

 FINAL DEL SEGON , AQUI HI FALTA UN PITO ORIGINAL QUE NO CAL

 SORTIDA AL CIM I RAPEL

 FOTOTORRADORACIM

LO XIST

8 comentaris: