Ressenya Made in LO GALL
Sembla que els jovenots de LO GALL han començat a posar-hi
esme. Al menys es la sensació que vaig tenir quan em van dir: “ARREGLAREM LA
MISION IMPOSIBLE AL TALÓS”.
Jo, que ja porto uns quants perdigons a sota de l’ala, crec
que es mes l’enveja que tenen dels “viotes” que obrim els “Senecas” i el munt
de repeticions dels itineraris, que pas la voluntat de fer quelcom digne, es a
dir, amb cara i ulls.
La qüestió es que lo Niko m’ha portat a fer-la i podem dir,
que m´ha sorprès i que els hi ha quedat força be. El equipament es bo, amb
xapes lluentes per a vista cansada, cal portar un joc de Camalots fins al 3 per
reforçar els “aires” i si em voleu fer cas, porteu un estrep pel primer llarg,
a no ser que tingueu un braç “Popeye”, ja que son tres xapes amb desplom.
Des de la primera reunió, podeu arribar al inici del tercer
llarg fent la “Canto por Soleares” i us posareu al inici de la primera
placa-diedre cap a la dreta, després un llarg de transició ben assenyalat amb
xapes, sempre cap a la dreta i a trobar la ultima placa-diedre, una delicatesen
roca Talós. Anireu a parar a on es troben la “Monguef” i la “Nik” allí fer el
que us roti.
Sembla que al final en van aprenent aquesta
“canallota”!!!! Recomanable!!!
BON ANY A TOT-HOM
Lo Nico a L1
Lo Nico a L3
Lo Sergi a L3 i L4
Lo Nico a L5
Lo Sergi a L3
FOTOCIM(Mare meva,quins caretos!)
LO XIST:
Veus home veus carinyet com tambe sabem mariconades pels padrins com tu...la propera tidra pas de mangala.
ResponEliminaLO GALLGERIATRA
descaradament ke es un avi, Sergi la foto del 5llarc es de la sortida del 3llarc aiii padriiiii
ResponEliminalogallnotanjoveee
Quanta tendressa en el galliner!!, los galls acariciant-se les crestes l'un a l'altre... i la cara de joia i germanor de la foto cim!! quins moments irrepetibles ... Bon any besties de ploma!!!
ResponEliminaLlauiss lo gall mes tendreti majo drl galliner, et desitxo un molt bon any per tu i esl teus.
ResponEliminalonik
Bon any Pollastres !!
ResponEliminaIgualment i moltes escalades Jaume
ResponElimina