dilluns, 27 de febrer del 2023

Promete, promete, 6c (150 m), Rendisclera de la Massana (Tamok)

Montse i Emili inicien l'obertura per la xemeneia d'entrada, ja fa un parell d'anys, i es conclou ara. Els hi ha quedat un recorregut poc "comercial", una mica allunyat dels seus estàndards, resultant una via més complexa del que puguem preveure.

Trobareu una mica de tot: llargs molt bons com la xemeneia inicial i les dues fissures superiors, i també, algun llarg cutre i algun altre brutot (perquè no els hi donem temps a netejar). La xemeneia és difícil, particularment pels que no estem avesats a aquesta mena d'escalada, i a cops, exposada. Un xerrac no ens hagués anat malament; fa molt temps que no s'escala. Les fissures de l'L3 i L4 són boníssimes. Difícil resulta l'L4, de bon protegir, però amb passos molt fins en lliure. Creiem que el grau és un pèl més del ressenyat a l'original.

L'aproximació és curta (15') però una mica salvatge. Trobareu un cordino per superar el talús al costat de la carretera. La baixada decidim fer-la cap a l'oest; no gaire més llarga que la baixada en direcció al congost de Mu, però més tranquil·la.

Aquí teniu els tracks

Material: àliens, tòtems, Cams del #0.5 al 4

 


Ubicació

Ressenya original de l'Emili,  tunejada


Vic a la xemeneia de l'L1

Canvi de reunió

L3

L4

Pam a l'L5

Fotocim

Lo Xist