dimarts, 22 de novembre del 2022

KARMALA 6C(6a+/A1) 205m.-ROCA DEL MIGJORN RUBIES-MONTSEC DE RUBIES

Be nois , continuem amb Rúbies.Com ja sabeu a cal Gall en hi ha qui te la cua de palla , en pic surt alguna via nova pel nostre terme s’ha de surtir llampant a fotre-hi lo nas.Aquet cop li toca a la Roca del Mig Jorn a Rúbies (que no pas al Peladet Oriental ).Aquesta vegada anirem a tastar dos vies de DKP obertes pels Pau , Gerard i Jordi .Essent de qui es la cosa anirà apretada de ben segur.

No se si a vosaltres també us passa......que recollons , si que ho se , i n’estic tan segur que tambe us passa que ara ho escriuré en plural. Quant SOM al sofà ben escarxofats ENS imaginem a nosaltres mateixos en mil batalles verticals on demostrem sobradament la nostra traça com a bons ascaladors i amb uns collons com un bou.Però a recollons quant ja som de cara al tall i a prop de la feina , i mes si es una via que es preveu guerrera , es quant neguiteixes i comencen els dubtes de si pot ser si o potser no....Es en aquestos moments que remugues tot pensant que per que collons no et dediques ja d’una punyetera vegada al Love Climb i et deixes estar d’osties.Un bon nivell d’autoestima es sempre bo si no deixes que t'enganyi.

AU LA VIA.En conjunt es una bona via en un lloc precios que no us deixarà indiferents com diu lo nostre Joan Asin.Però caldrà que tingueu en compte quatre cosetes.

LA ROCA , tot i que en hi trobareu de ben bona , una bona part es a controlar i també en trobareu de ben dolenta , sobre tot al cinquè llarg que mes que ascalar una agulla sembla que estiguis ascalant una fita , V Expo.

L’EQUIPAMENT , cal dir que aquest jovent o no tenen massa cèntims o son estalviadors , en trobareu ben poquet , us caldrà tenir una mica de traça per complementar-lo amb trastets i de tant en tant ficar-hi una mica de morro.

LO GRAU el vam trobar una mica colladet però en una ascaldada ben variada de passos i d'estils.



A destacar lo tercer i lo quart tant per la roca com per bonics d’ascalar. Es una via amb compromís que us farà ascalar ben concentrats i a trossos amb lo cul que no t’entraria ni una palleta.

1

 
2

3

4

5

6

7


Lo Xist





1 comentari:

Escaladaètica ha dit...

Cert, aquest jovent no en té massa, ni de calers ni estatus, de l'edat crec k es banal parlar-ne. Es un goig veure gent que es motiva a repetir vies en llocs tant especials.