diumenge, 8 de maig del 2022

El poeta Halley, 7a+ (195 m), Lo niu de l'escurçó, 6b+ (245 m), Paret de l'Embut, Montsec d'Ares

Luichy ens convida a tastar les noves obertures a l'Embut. Són un parell d'itineraris curts als quals ens podem aproximar des de dalt si tenim un cotxe alt. Seguim fins el coll del Montsec i continuem per la pista que carena, no massa dolenta, fins a la darrera instal·lació d'antenes. Baixem pel camí de cadenes de la canal de l'Embut i ens aturem a l'inici de les vies, prou parabolades.

"Lo niu de l'escurçó" no és res de l'altre món. Com diu el Peyu: si s'ha d'anar, anar per anar no val la pena. Molt discontínua amb algun tram distret. Pas dur de placa a l'L2 que Pepito resol molt bé per l'esquerra; també surt per la dreta, qüestió de gustos.  Molt bon llarg l'L5, de placa "peleona" a l'inici i arribada de forats dureta.  Arribem a l'escape i com Vic, Ari i Miquel Àngel ja han enllestit la seva, decidim baixar i posar-nos a la següent.  

"El poeta Halley" és molt bona, amb trams durs però, ben equipats. Ens faltarà alliberar el segon; té un parell de passos molt fins (possible 7a+). Sols aquesta ja paga la pena la visita.

Dia de riures; fred a l'inici, calor al final, i unes birres que ens entraran de meravella.

Material: Amb un joc de tòtems fins al roig fareu

 


Luichy resses

 
Descens per les cadenes

Inici de les 2 vies. Pepe a l'esquerra (Lo niu de l'escurçó), Vic a la dreta (El poeta Halley)

Ari i Miquel Àngel a l'L1 (EPH)

L2 de la mateixa

L2 (LNE)

L5 (LNE)

Luichy a l'L1 (EPH)

Ari a l'L2 (LNE)

L4 (EPH)

Fotocim

Lo Xist  (A0 dyno)




1 comentari:

Anònim ha dit...

195 i 245 M , Son itineraris curts?
LOGALLMETRICDECIMAL