diumenge, 7 de novembre del 2021

Vampiros en la Habana, 6c (80 m), Talló d'Aulet

L'empudegador de Pepe ja feia dies que rondinava en visitar la zona; així que li fem cas d'una punyetera vegada i cap a Sopeira. Ideal per a dies freds, per la seva orientació sud i una aproximació que ens deixa calentets (45' i uns 350 m amunt).

El lloc és excepcional, amb una qualitat de roca a to i una escalada basada en plaques i fissures. A Pepe li deixem "El judici de la vergonya" tota per ell -ja us ho explicarà- i entre Jesús i jo ens encarregarem de "Vampiros en la Habana".

Comença ell en uns primers 30 m amb poca dificultat però que s'han de protegir, per acabar en una secció, molt protegida amb bolts,  que es va posant dureta fins al seu pas final d'arribada a la reunió: plaquero de "nyapa" que s'ha d'endevinar. Segueixo per un immens L2 -6b que podria ser un plus més-, el millor del dia: fissura cega a l'inici, de palmes després, segueix de punys i sortida directa a la role per evitar el flanqueig. En aquest llarg posareu tota l'artilleria que, en el nostre cas, no és poca.    

Escalada boníssima, divertida, però lenta, on cal anar fent sense presses. Ens queden les dues variants dels segons llargs. Ja hi tornarem.

Us deixem aquí el track gravat durant el descens. Tampoc cal seguir-lo al peu de la lletra, perquè el corriol es va perdent, però us ajudarà a identificar els peus de via. 

Material: Fent cas a la ressenya portem: bicoins, tòtems, Cams del #0.25 al #4 (repetim #3 i #4, però no cal), àliens

 

Luichy-resse tunejada


 

Mapa

Ubicació

Jesús a l'L1


L2
Lo Pont d'Aragó

Fotocim

Lo Xist