dimarts, 9 de novembre del 2021

EL JUDICI DE LA VERGONYA 6a+ (6a obligat) 75m.-TALLO D'AULET-SOPEIRA

Continuem amb la visita a lo TALLO D'AULET 

Amb la dislèxia que em caracteritza , en quant vaig mirar lo majo llibre del magnànim Luis Alfonso i al fullejar-lo vaig llegir Talló d’Outlet ..... jo carallot de mi vaig interpretar que en aquest lloc tot aniria de rebaixes....i no no va d’això no , mes aviat direm que podrien ser graus una mica colladets. 

 Es un lloc preciós que es troba en una solana tirant cap a secanot format per bancals de conreus ja fa temps abandonats però que compta amb un bosc mediterrani d’alzines i roures amb alguns dels personatges d’una bona mida , fet que farà que l’aproximació sigui entre bonica i puntxenca per la gran quantitat d’argelagues que us acaronaran les cames. 

Com que l’altre dia em van guardar lo llarg rostoll per mi , avui em deixaran començar i acabar aquesta preciosa via EL JUDICI DE LA VERGONYA. 

Via poc equipada amb parapors , pintons i un pont de roca que ja molaria canviar-lo , encara que fa la fila de pot aguantar una mica mes , també sembla que li queda poca vida. 

La roca es collonuda i que us permetrà l’autoprotecció allà on el obridors no hi van deixar res. 

Un començament de placa amb un pas de confiança sobre el peus 6a i després ja mes suau sobre el V/V+ en roca prou agraïda i amb mes formes.

 Lo segon del mateix pal V/V+ fins que arribes a una mena de diedret tot fissurat 6a+ de molt bon protegir a sac encara que a moments amb tensió.

 De material feu cas a la ressenya , encara que nosaltres vam arribar al cap amb material sobrer. 

Com no podia ser d’altra manera cal rapelar-la ¡¡ JA N’ESTIC FINS ALS OUS DE VIES QUE CAL RAPELAR-LES !! 

CONCLUSIO , UNA MOLT BONICA I ENTRETINGUDA VIA QUE US FARA ASCALAR.

 NOTA: Quant obres en via llarga trad ( per als no entesos es anar de primer en qualsevol cosa que tingui mes d’un llarg amb necessitat de complementar l’equipament ), cal anar ficant flotants ( per als no entesos estris d’autoprotecció ) i també cal que el o els......( ¿si tu obres l’altre tanca? ¿ o des obre ? no ho tinc massa clar )..... be deixem-ho en els següents , vui dir els que van radera teu , dons aquestos hauran d’anar treient el que tu fiques , caldrà que aquesta maniobra la dominin una mica per que si no es el cas com el d’avui que calia rapelar i ho pots fer tu mateix , la cosa pot agafar un caire una mica mes complicat o si mes no mes car. També hi ha l’opció de que primer els hi feu unes classes als companys de “ COM ES TREUEN ELS TRASTETS” , vec que ami em tocarà fer-ho JEJEJE.


BONICA APROXIMACIO

TRAM DE 6a

MES PRIMER

ARRENCADA DEL SEGON

AL TALL DEL LLARG

DIEDRET FINAL

RESSENYA ORIGINAL TUNEJADA A CAL GALL




LO XIST