diumenge, 5 de setembre del 2021

El ratolí dels llavis vermells, 6c (90 m, 6b+ ob), Narieda Oest

Decidim amb Pepe tornar a l'ombra de Narieda; aquest estiu sembla que ens hem tornat assidus i encara queden un bon grapat de vies per fer. Comencem per la Cerimònia Cree (això ja us ho explicarà ell), i com hem estat batallant per treure tots els llargs en lliure, ens queden poques ganes de més "sarao". Així que el cervell de Pepito s'il·lumina i em diu:

    - Anem a fer una vieta "love climb" de l'Asín. És alguna cosa així com no sé què dels ratolins.
    
I jo que li faig cas, però ni serà "love climb" ni serà del Joan. No està gaire lluny: just abans de la del Nifo. Està equipada i això dóna tranquil·litat; en principi.   
Mentre es prepara, dono un cup d'ull a la internet, i sols veig una piulada del Parce. Estrany. Malgrat això, diu que és una via bonica i agradable. Lo primer sí. De lo segon ja en parlarem. Total, que comença Pepe per un 6a. A mesura que vaig recollint el llarg veig que les coses no aniran suaus. El segon és un 6c de campionat; fi, fi, de rossegar placa, escalada que m'agrada i em va, i tot i així, un pas l'he de repetir. El tercer té un desplom, que l'has d'agafar amb bones pil·les, però també surt. Pareu compte, però, amb el xapatge d'abans d'entrar al sostre; és una placa molt fina amb una considerable excursió. Si falles, fas el misto 2 o 3 metres.

O sigui, que res de "love climb". Com diu la resse de Parce, un ED- ben bo, i un grau obligat que deu voltar el 6b+.

Baixada ràpida en 2 ràpels, parant sols a la R1.

Material: sols cintes

 

Ubicació

 
Resse d'en Parce

Pepe a l'L1

Arranc de l'L2

Al "sarao" de l'L2


L2


L3

L3

Lo Xist

Molta confiança en la IA