diumenge, 26 de setembre del 2021

Directa Nord, 6b+ (80 m) + Sortida Nocturna, V (65 m), Agulla de l'Abat, Paret del Doll

Quan érem crios, els pares que no tenien clar cap a on s'enfilarien els seus fills, els apuntaven a l'Acadèmia Tècnica. No fos cas que el crio se'ls hi desmarxés, de manera que abans de la  universitat alguna cosa de profit tendrien. Allà feies cal·ligrafia (amb plomilla i tinta i lletra gòtica), comptabilitat mercantil, mecanografia, ... Com veieu, tot d'una gran actualitat. Poca cosa de profit, tret de poder escriure en un teclat sense mirar-lo.

Ve a conte, la rucada aquesta, perquè agafo la ressenya penjada al Fbook de la Directa Nord, i llegeixo:
- Directa Núria
- Material: fins al Camalot #5

Doncs ni una cosa ni l'altra. Si algú hagués anat a cal·ligrafia, no haguéssim arrossegat el #4; i sort que no teníem el #5, perquè també l'haguéssim passejat.

No trobareu cap entrada a internet. Per què serà? Barrejar Ullastre i Arrabalí no sembla una bona idea, a priori. La via és difícil, en conjunt i severa al seu L2. Un L2 amb 6 bolts en 40 m que t'obliga a escalar amb molta distància, i difícil protecció intermèdia. Poden passar 4 coses en funció de com porteu el 6b:
1.- El porteu malament. Doncs millor deixeu-ho córrer
2.- El porteu justet. Probable rècord personal de vol
3.- El porteu bé. Passareu entre por i molta por
4.- Aneu sobrats. Direu: guapo llarg i equipat justet. Com cal. Jejeje

Tenim la sort que Vic s'entesta en fer-lo. Doncs amunt. Se'l treu bé, amb calma, però per la cara que ha fet, diria que ha estat al nivell 3. El darrer segueix la tònica, però més fàcil i pitjor roca. Estic convençut que algunes expansions, si caic, obriran l'escletxa i no serviran de res.  

Un cop a dalt, rapelem al collat de l'agulla i sortim per la Sortida Nocturna. Des de l'agulla sembla un sortida bastant miserable, però ens sorprendrà un darrer llarg ben bonic i atlètic. Val la pena.

Bona activitat i enfilem cap a Fontllonga just quan comencen a caure les primeres gotes; tenim sopar Gall. Ja feia un parell d'anys que no ens aplegàvem.

Material: àliens (des del blau), tascons, tòtems i cam#3 (molt opcional)

 

Ubicació

Ressenya del Fbook de J. Marmolejo

Ressenya del Sr. Escalatroncs

 
L1

Vic a l'L2. Sortida expo

L2. Fugint sempre amunt

L3

Cim de l'Agulla de l'Abat

Fotocim

Ari al darrer llarg de la Sortida Nocturna

Ready to go !

Lo Xist


ACDC. Brasil Tour 1985


Apa-li que ja gairebé hi som