dilluns, 26 de juliol del 2021

VIA DEL NIFO 500m. V+/A1 ( obligat ) - ROCA NARIEDA OEST- ALT URGELL

 

Bones família , necessito ajuda urgent , cada cop entenc menys al jovent , ja no se que collons diuen .

El fet es que remuguen paraules que conec però no estic del tot segur que el significat sigui el mateix que jo conec , suposo deu ser per que els meus coneixements del lèxic es queden limitats als voltants de la paleteria.

Us en faré unes mostres per veure si em podeu alliçonar , us ho agrairia de tot cor.

Som hi , per mi un CALL , es un estampidor per manegar eines de ma en la trobada del mànec i l’enclusa.

Quant sento allò de EBOC , sempre em giro a veure a quin boc criden , sent com es que ara al poble ja no em queda cap.

Per mi un TEST sempre s’ha fet anar per plantar-hi coses , sovint amb el seu platet a sota per que els mosquits després hi puguin fer festa grossa.

Aquesta es bona , HOME , un home es un home ¿no? , sempre deixant de costat totes aquestes noves variants que volen que diferenciem entre les diverses aparences i voluntats alternatives amb un reguitzell de mes noms i renoms estranys que no se si podré aprendre'm mai.

Després també sentireu TIPS.... fart , rebutit , fins als collons.... ¿nooooo?

I en hi ha una que l’altre dia em va deixar com un carallot en una trobada al bar , parlaven de ESPINOF , jo ple de saviesa aviat em vai imaginar un matoll punxenc originari de RUSIA , i es veu que no , no es així no , be també us diré que els vai fer riure una bona estona i per aquest fet em van pagar un beures , de tant en tant ser un pallus també treu profit.

 Be decidim torna Narieda a cercar l’ombreta .

Aquest cop triem la VIA DEL NIFO , la intenció era fer-la fins al cim , però uns petits detalls ens van fer girar cua .

Es una via prou piulada com per que no ens haguem d’estendre massa , dir-vos que a la part baixa , la mes visitada , la roca es collonuda com ja acostuma aquesta paret , amb uns tres espatarrants llargs centrals sobre un diedre preciós .

Semi equipada però de bon aparellar , tot us quedarà de plena confiança , de bon resseguir i neta.

Però , ah la segona part , aquí tot canvia , una certa sensació l’aventureta hi es present.

Un canvi de reunió , tot i que lògic i senzill , entre tarteretes  emprenyadores i matolls a tall d’ESPINOF però mediterranis .

La via costa una mica de resseguir i es per aquest fet que al seu quart llarg anem a petar a una placa verticalota , llisa i desprotegida que ens va deixar clar que no érem a la via , suposo que vam atacar massa lluny del diedre , això sumat a la calor que feia i lo lleig d’aquesta segona part mes la baixada al bat del sol que te , dons avall que fa baixada , res uns rapelets i a terra.

Conclusió , una primera part molt bonica i una segona part per a col·leccionistes amb mes bon nas que nosaltres , de mal seguir i força embardissada , al menys el que vam fer nosaltres , no se si hi tornarem havent-hi coses mes ben parides pels voltants.


ARRENCADA

DE BON RESSEGUIR

ROCA DE LUXE

DIEDRES DE LLIBRE

DE FACIL EQUIPAR

I SOBRE TOT....OMBRA

DE FESTA MAJOR

AQUI UN V+....D'EPOCA

AQUI JA ES ALTRA COSA

ANAR NAVEGAT ENTRE BONA ROCA I MATOLLAM


RESSENYES DEL MESTRE 

FOTOAPEUDEPARETDESPRESDELARETIRADA


LO XIST