dijous, 25 de febrer del 2021

Ei Wachapei!! (ED, 6b+ ob, 230 m), Tossal de l'Obaga de la Font, Peramola

No era la nostra intenció posar-nos-hi; de fet, anàvem a per la "Ni contingo ni sin ti", però l'Ari avui ens fa l'avió, se'ns apunta lo Suka, i ell ja la té. De manera, que amb l'alegria que caracteritza aquesta joventut escollim aquesta alternativa: sols dues entrades a internet de Parce i Pastes (que la van fer junts), sembla que bona i dura, segell Blanco, i ja tenim el percal muntat.  

La via és entre dura i molt dura, tot i que es pot escalar sense acerdar massa tret de l'L4. Com vaig amb dos manolos, els hi deixo els llargs superiors. Me n'encarrego del primer, molt fàcil, i un segon 6a (que no ho és ni de broma) amb alguna assegurança a pastar fangs. Ja veiem com serà la resta. A patir. Surt Vic a l'L3, sostre de 6b amb molta ganda, però passos llargs, i continua per l'L4, "crux" de la via, amb un tram de (7a? em pixo de riure) on s'ha de tibar, i molt,  entre A0s. Per arrodonir el llarg, arribada a role obligada (6b) amb aire. Acaba Suka amb un L5 molt sostingut i dur, molt llarg, compte amb el fregament, i finalment, un L6 amb placa de  6a boníssima, sortida de placa molt fina (6b+, però ben assegurada) i arribada a role fàcil i llastimosa. Potser el primer i darrer llargs són els únics en què han encertat el grau.  

Enorme via, molt bona, però aneu amb el 6b molt sobrat. Hem estat 5 hores per fer-la, però compteu amb una aproximació de 1 hora i mitja, i una retirada de 2 hores si ho feu a peu. Hem passat de rapelar. Aquí teniu el track de baixada que també us servirà per aproximar. (https://drive.google.com/file/d/16MX3DTr41lx-FmmOiFPJ2ypq7brlndtL/view?usp=sharing)

Material: àliens, tòtems  (fins el roig), 15 cintes, un strep.

 


Resse d'en Parce

Itinerari: més o menys

 

Arribant a peu de via

L2


Vic al sostre de l'L3

L3

Vic al percal de l'L4...

... i Suka gaudint del percal

Suka a l'L5

Jo de relax i ensenyant garró


Suka a l'L6

Fotocim


Lo Xist  (cuanto cabrón)