diumenge, 18 de desembre del 2016

ALBERT COGALL 90m. 6a- PIC DE CASTELLAS-ALOS DE BALAGUER

Em obert una nova via al TALOS i dedicada a un paio molt ben parit, que ara es troba una mica fotudet.

Es un tio collonut…bo…be….no em refería a la grandària del seus penjolls…que també….volia dir altra cosa ,be ja sabeu que volia dir.

Te uns collons com un bou….be ja m’enteneu…no hem refería al volum de la seva bossa escrotal…que també …però no era això el que us  volia dir.

Te una espenta que fa terror….i no!!no parlo de que faci por no!!…collons que li doneu el tomb a tot….sols vui dir que es molt decidit.

El cas es que en un home que te molta sang , amb una vitalitat i una força  que ens fa estar tranquils per que estem segurs de que tirarà…i no , no vui dir que llenci res..no , vui dir que segur tirarà amunt.

Aquest dissabte ens apleguem una colla per anar a fer la primera repetició i dedicar-li a ell.

La via la trobareu entre la CAESAR i la SOSANITU , comença a la feixa i es pot rapelar per poder combinar-la amb alguna via veïna.

De l’equipament  direm que el primer te set assegurances , lo segon cap i lo tercer dos , totes les roles equipades , la de cim i la segona amb anella.

Encara li cal una neteja i sobre tot al tercer, la putada es que cal vigilar per que el que llançeu pot anar fàcilment a l’aparcament i si hi han cotxes….pos això mateix.

Nosaltres creiem que es un 6a obligat , que segurament es pot transformar en un A1, si no ho voleu fer en lliure, en aquest cas caldrà portar mes ferramenta.

La roca va de molt bona a bona amb algun tramet mes justet , sols caldrà vigilar al tram final del tercer amb el que teniu a l’esquerra , no cal tocar-ho per fer la via ni ho toqueu per si de cas.


APA CANALLA ANEU A FER-LA QUE L’ALBERT ES FICARA 
CONTENT.

RESSENYA 

 PREPARATORIES 

PEU DE VIA


PRIMER LLARG




SEGON...OJO QUE SALGO EN LIBRE!!

 L'ARI AL SEGON

OBRINT LO TERCER

 ARA JA NETET...LARG GUAPO

 FOTO OBERTURA CIM

 FOTOPRIMERAPLECCIM


LO XIST

1 comentari:

Joan Baraldes ha dit...

Felicitats per la nova via,
Veig que encara trobeu espai per anar obrint.

Salut i a escalar