dilluns, 18 de novembre del 2013

9 de Novembre de 2013-MONTROIG-Socol del Montroig-VIA DE LA MARXA 165 m 6a


    Cansats de fer quilometres per aquestes terres de deu, decidim anar a tocar-nos la fava a Sant Llorenç de Montgai  i rodalies.
    Arribada al Bar del Jaume i esmorzar que no falti. Sorpresa!!!! Perill!!! Hi ha concentració d’alpinistes d’elit (tots , o quasi tots, passen dels 55), cal fotre el camp lo mes aviat possible, no sigui que ens enterrin a tots.
   Decidim anar a fer una via que ha restat oblidada força temps i que es veu que no esta malament del tot. La via en qüestió es la de la Marxa, no es diu així per que els que la van obrir venien d’una nit de juerga, si no per commemorar  la Marxa de la Llibertat, però es clar ... que collons os importa a vosaltres , joves manolos, les qüestions polítiques son un rotllo patatero.
   La via esta força be , te un diedre fantàstic i es deixar fer, algun tram cutrillo per la falta d’ascaladors i algun canvi de reunió una mica pudent. Via pràcticament des equipada però que es deixa estimar. Recomanable pels GALLS, al que no li agradi es el seu problema , com sempre.
 Lo Nico al L1
 
 Lo Nico i lo Cesar a R1
  Lo Nico i lo Cesar al L2
  Lo Paepe al magnific L3
 Lo Paepe al L4
 Lo Paepe i lo Cesar al L5
 
Fotocim

LO XIST: